På gensyn Mogens

5. marts 2024

Direktør Mogens Seider stopper med udgangen af juni 2024 i Fountain House for at søge nye udfordringer inden for den psykosociale rehabiliteringsarena. Mogens Seider har været leder af Fountain House i 12 år, først som daglig leder og de sidste tre år som direktør.

Mogens Seider har ledet omdannelsen af Fountain House, så det nu i dag består af fire enheder: Fonden Fountain House, Fontana skolen, der er skole med særlig tilrettelagt uddannelse, Aftenskolen Fountain House og Fountain House CPH., der er selvejende institution og medlem af Club House International.

Formand for fonden, Thomas Blach udtaler:

– Jeg vil gerne sig tak til Mogens Seider for alle årene i Fountain House og ikke mindst for at være en inspirerende og vellidt forstander og leder med stærke medmenneskelige værdier.

Mogens Seider:

– Jeg har fuldført en mission og vil nu gerne tilbage og fokusere mere på udviklingen af det psyko-sociale relations-arbejde, hvor mennesker kommer før systemer. Det er det jeg holder af og som driver mig.

Fonden Fountain House er en non-profit social organisation, hvis formål er at øge mulighederne for, at mennesker med psykiske lidelser kan opnå en ligeværdig tilværelse i samfundet. Fountain House er pionér i Danmark og en del af den internationale Fountain House-bevægelse. Siden 1986 har fonden arbejdet med at etablere, udvikle og udbrede løsninger til mennesker med psykiske lidelser, der har brug for støtte.

Fonden Fountain House, Teglværksgade 22, 2100 Kbh. Ø., email: fh@fountain-house.dk, Tlf.: 3916 0910.