Om Fountain House

Overgangs-arbejde

I et overgangsarbejde kan du som medlem kan prøve dig selv af på arbejdsmarkedet i en tidsbegrænset og overskuelig stilling, hvor Fountain House er med hele vejen omkring aftaler, oplæring, opfølgning mv. Hvis du bliver uarbejdsdygtig en periode, sørger Fountain House for at sende en afløser.

Et overgangsarbejde er deltid og til almindelig løn. Du har kontrakt på det i 6-9 måneder, hvorefter jobbet gives videre til en anden i Fountain House.

Kontakt Martin i Bogstøtten (martin@fountain-house.dk) eller vores leder, Maria (maria@fountain-house.dk), hvis du er interesseret i at prøve et overgangsarbejde eller vil høre mere.

Om Fountain House

Overgangsarbejde hos Nordiq- Group

Fountain House søger et medlem til et overgangsarbejde hos Nordiq- Group (https://www.nordiq-group.dk/). Nordvest med ca. 40 ansatte.

Arbejdet finder sted alle hverdage 2 ½ time i tidsrummet 11.30-14.00 og består i at stille frokost frem til de ansatte og efter frokost at rydde af igen. Frokosten ankommer på fade.

Man er ansat 6-9 måneder til almindelig løn. Efter den periode gives jobbet videre til en anden i Fountain House.

Kontakt Martin Strøm martin@fountain-house.dk eller Maria Clemmensen maria@fountain-house.dk, hvis du er interesseret eller bare vil høre mere.

Om Fountain House

Overgangsarbejde som pedel

Et job som vicevært/pedel 6+ timer om ugen er ledigt pr. 1. maj. Det vil være en fordel at have kørekort, men ikke strengt nødvendigt.

Arbejdsopgaverne vil blandt andet være at støvsuge biler, evt fylde benzin på og køre til service, forefaldende arbejde som opsætning af hylder, malearbejde etc. Man bestemmer selv, hvor timerne ligger. Arbejdssted STU’en

Kontakt Martin Strøm martin@fountain-house.dk eller Maria Clemmensen maria@fountain-house.dk, hvis du er interesseret eller bare vil høre mere.