Oslo-turen 18/9—20/9 2023

22. september 2023

Af Nicolaj Christensen

7 medlemmer og 2 medarbejdere fra Fountain House København rejste forventningsfulde på et minicruise til Oslo i Norge. Vejret var virkelig med os på udturen.

Afgang kl. 16.30 fra København. Vi vinkede på gensyn til København. Bagefter var der en rundvisning på skibet. Der var en café, taxfree-shop, tre restauranter og tre barer. Derefter ”fri leg” til kl.18. Her aftalte vi hvor og hvornår vi skulle spise aftensmad. Vi var 5 til den italienske restaurant. Resten spiste i caféen eller medbragt mad. Efter maden var der lidt hygge i vinbaren inden sengetid.

Vi mødets i receptionen efter en god nats søvn og morgenmad, hvor vi aftalte dagens program. Der var nogen der ville på Edvard Munch museet. Andre ville gå rundt selv i byen, og vi var tre der tog på shoppetur. En tur til kongeslottet blev det også til. Vi var tilbage på skibet kl.14, med afgang kl. 15 og vi så den flotte by fra dækket. Derefter var det tid til en ”morfar” inden aftensmaden. Der var aftensmad i buffetrestauranten kl.19, som Fountain-House var den glade giver af.

Det var stormvejr på vejen hjem, så skibet gyngede en del. Derfor var der desværre nogen, der blev søsyge og gik tidligt i seng. Efter maden var vi nogen der gik på bar, og fik en enkelt cocktail eller en hvid vand med brus. Jeg fik sovet godt, og så var det allerede blevet onsdag. Vi mødtes efter morgenmaden og fik sagt tak for en god tur. Det var en meget hyggelig og god tur til Oslo.

Tak til DFDS og Rotary København Nord for at sponsere billetterne.