Brætspilseftermiddag

28. februar 2024

Af Lars Peter Nielsen

Fredag den 2. februar, havde Støtteforeningen inviteret medlemmerne af Fountain House, til en eftermiddag stående i brætspillets tegn. 18 medlemmer og 3 bestyrelsesmedlemmer fra Støtteforeningen var mødt op til dåd. Spørgsmålene om København i Box quiz format flød lifligt gennem  luften i sofagruppen, mens andre medlemmer fik afløb for deres store drømme om verdens herredømme i spillet Settlers. De unge fra Ungehusets Fontana havde fundet en gamle kending i brætspilsverden frem, i form af klassikeren Matador. Støtteforeningen havde i dagens anledning investeret i den moderne version af Ludo, Partners, hvor kort og strategisk snilde kunne vende op og ned på spillet.

Hen i mod aften tide, kom den rare pizzamand fra Rosetta forbi med en stak pizzaslices, til stor nydelse og fordøjelse for de fremmødte. Der var ligeledes godt salg i baren, hvor Støtteforeningens formand langede den ene efter den anden form for drikkelse over bardisken.

Det hele var betalt af Støtteforeningen, som har flere arrangementer i støbeskeen for husets medlemmer.

Hvis du har lyst til at vide mere om Støtteforeningen Fountain House København, eller måske endda blive medlem, så klik her.