Kantinen

Spis med i vores Køkken

I anledning af madfestivalen Spis med i vores køkkener åbner Fountain House på Østerbro eksklusivt dørene og inviterer til middag. Her kan du smage den mad, som giver husets medlemmer et trygt, nærende og sundt holdepunkt i hverdagen.  

Fountain House på ydre Østerbro er en selvejende institution for psykisk sårbare medborgere. Udover café, fællesspisning, studieenhed, ungetilbud og socialt samvær kan medlemmerne deltage i en række aktiviteter som fx musik og billedkunst eller film- og løbeklubber.  

Hos Fountain House er brugerne af huset medlemmer. Det betyder, at medlemmer og medarbejdere driver huset sammen og arbejder side-om-side med at forme de aktiviteter, der er i huset.  

Det gælder også køkkenet, hvor Tanja og Morten sammen med køkkenets medlemmer sørger for menuplan og indkøb, madlavning og servering af dagens frokost, som kan købes for 35 kroner. 

For mange af husets medlemmer er måltidet et trygt og vigtigt holdepunkt i en hverdag, hvor det at købe ind og lave mad, kan være svært at overskue. Derfor har Morten og Tanja fokus på, at måltiderne er nærende, sunde – og selvfølgelig smager rigtig godt. 

Torsdag 11. april 2024 inviterer Tanja, Morten og husets medlemmer til middag i spisesalen, hvor du kan lære om hverdagen i Fountain House og smage den mad, som hver dag serveres af og for husets medlemmer.  

KØB BILLETTER HER
Menu 
Køkkenet serverer to dejlige retter 

Hovedret 
Gryderet med masser af grøntsager, røde linser og kikærter. Hertil grøn topping, knas og sprød parmaskinke. Retten serveres med madbrød og grov raita

Dessert 
Saftig citruskage med birkes og lilla skum
Kaffe eller te
Aftenens program? 
Arrangementet starter 17.30 og varer to timer med middag og indslag.

Kl. 17. 30 – Ankomst og velkomst
Kl. 18.00 – Middag 
Kl. 19.30 – Tak for i aften

Praktisk information

Dato:

11. april 2024

Tid:

17:30 - 19:30

Hvor:

Telgværksgade 22

2100 Kbh Ø

Se på kort

Pris:

60

Kontaktperson:

Morten Højgaard
+45 61 43 90 57
Tanja Hartig
+45 61 43 90 57