Cafe Grums

Rute til Ro

Rute til ro er en mindfulness-rute, på Amager fælled, tæt ved Islands Brygges metrostation.

Glem alt om at tælle skridt og præstere på denne rolige mini-vandring. På vandringen går vi ruten sammen med en guide i naturterapeutisk mindfulness. Undervejs inviteres du til at opleve naturen på en ny og mere sanserig måde, hvor du styrker din opmærksomhed, dit nærvær og din nysgerrighed. 

Ruten består af en 1 km lang natursti langs “vild” bynatur og skov. Vi bevæger os i et roligt tempo, og gør flere stop med øvelser undervejs. Turens varighed er cirka 1,5 time.

Der er fælles afgang fra Café Grums kl. 16, så er vi ved Rute til Ro kl. 16.30. Maria Clemensen er tovholder. Vi bevæger os langsomt og gør ophold undervejs, og I vil derfor kunne opleve at blive koldere end ved en almindelig gåtur i naturen i raskt tempo. Fornuftig påklædning og fodtøj vil være rigtig godt.
Medbring gerne et underlag til at sidde på eller regnbukser, da det kan være rart at sidde ned under nogle af øvelserne. Pak også gerne jeres medbragte ting i en rygsæk eller skuldertaske, så I kan have hænderne fri når I bevæger dig.

Ingen tilmelding nødvendig.

Praktisk information

Dato:

25. april 2023

Tid:

16:00 - 18:00

Hvor:

Teglværksgade 22

2100 KBH ø

Se på kort

Pris:

Gratis

Kontaktperson:

Maria Clemensen
+45 23 10 81 96